kalenteri.png

Esitykset aina klo 20:00, ovet klo 19:30.
Olethan ajoissa paikalla.
Illan kesto noin 3-4h.

ESITYSPÄIVÄT

pe 10.11. Ensi-ilta
la 11.11. Yksityistilaisuus
pe 17.11. Loppuunmyyty
la 18.11. Yksityistilaisuus
to 23.11. Esitetty
pe 24.11. Loppuunmyyty
la 25.11. Loppuunmyyty
to 30.11. Näytös
pe 1.12. Loppuunmyyty
la 2.12. Yksityistilaisuus
pe 8.12. Loppuunmyyty
to 14.12. Näytös
pe 15.12. Loppuunvarattu
la 16.12. Yksityistilaisuus

Liput

Liput tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 11.9.2017!

Lippujen hinnat alkaen 88,50€ (sis. palvelmaksu ja alv). Lippu sisältää kolmen ruokalajin á la carte -illallisen sekä unohtumattoman elämyksen.

Lipunoston jälkeen saat linkin ilmoittatumislomakkeeseen, jossa voit ilmoittaa menuvalinnat sekä erikoisruokavaliot. Täytä lomakkeeseen koko pöytäseurueen tiedot mahdollisimman pian lipunoston jälkeen. Saat kopion lomakkeesta sähköpostiisi lähettämisen jälkeen.

Suosittelemme varaamaan juomapaketit ennakkoon. Juomalistan hintoineen näet tästä

Yritysmyynnistä voit olla yhteydessä sähköpostitse info@diener.fi

Tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta.

Varausehdot

Lippuvaraukset yksityisille

Lippuvaraus tehdään suoraan Tikettiin ja on voimassa 4 päivää varauspäivästä alkaen. Lunastamattomat liput palautuvat takaisin myyntiin. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huomioithan että varausaika päättyy viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraus loppuu Tiketin sivuilla viikkoa ennen esityspäivää klo 9. Lipunmyynti loppuu neljä päivää ennen esityspäivää klo 12. 

Lippuvaraukset ryhmille ja yrityksille

Murhamysteeri-illallisen pääsyliput ryhmille ja yrityksille voi varata virallisen Diener-sähköpostin info@diener.fi kautta. Varauksesta sopimisen jälkeen tilaaja maksaa varausmaksun, joka on 50% varattujen lippujen kokonaisarvosta.  Varausmaksun maksuaika on 10 vrk ja maksaminen vahvistaa tilaajan varauksen. Varausmaksun maksamalla tilaaja hyväksyy varaus-, maksu- ja peruutusehdot. Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä peruuntuu varaus automaattisesti. Mikäli tilaaja peruu tilaisuuden varauksen vahvistamisen jälkeen, ei varausmaksua palauteta. Lunastettuja lippuja ei korvata tai vaihdeta.

Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan osanottajamäärän vähintään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, jonka jälkeen sallimme +- 10% poikkeaman 10 vrk ennen tilaisuutta. Käytämme laskutusperusteena 10 vrk ennen tilaisuutta vahvistettua henkilömäärää.

Huomioittehan, että meillä ei ole verkkolaskutusmahdollisuutta, vaan laskumme lähetetään joko postitse tai pdf-laskuina sähköpostitse. Laskulla maksettaessa maksuehtomme on 14 päivää netto. Viivästyskorkona käytetään korkolain määrittämää korokoa.

Esityksen peruuntuessa

Esitys peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa force majeure -tilanteissa. Peruutettuun esitykseen ostetut liput vaihdetaan ensisijaisesti toiseen näytökseen, mutta tarvittaessa tilaajan maksama varausmaksu sekä mahdollisesti muiden maksettujen palveluiden, kuten juomapakettien, hinta palautetaan tilaajalle. Palautus ei koske Tiketin palvelu- ja toimitusmaksuja. Järjestäjä ei korvaa muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kuluja.

Ohjelmatoimitusehdot ryhmille ja yrityksille

Noudatamme yleisiä ohjelmatoimitusehtoja. Tämän sopimuksen kumoaa vain lääkärintodistuksella osoitettu sairaus tai muu force majeure-tekijä. Jos tilaaja peruuttaa esityksen ja peruuntuminen johtuu muusta kuin force majeure –syystä on tilaajan korvattava varausmaksun ylittävästä palveluiden summasta alla olevasti:

  • alle 21 vrk ennen esitystä 25 %

  • alle 14 vrk ennen esitystä 50 %

  • alle 7 vrk ennen esitystä 100 %

hand.png

Murhamysteerin säännöt

DIENER esitykseen osallistuvan vala:

Minä vannon kautta kunniani olla paljastamatta mitään tästä esityksestä kenellekään, vaikka minulta kuinka aneltaisiin. Otan salaisuuden pitämisen kunniakysymyksenä ja vien tämän salaisuuden hautaani asti. Tiedostan, että paljastamalla esityksen yksityiskohtia tai mikä pahempaa loppuratkaisun henkilölle, joka ei ole esitystä vielä nähnyt, pilaan tältä henkilöltä sen saman hienon kokemuksen, jonka itse sain kokea. Jos koen tarvetta puhua esityksestä, puhun siitä vain pöytäkuntani kanssa ja vain salaisilla käsimerkeillä, varmistettuani että kyseessä on oikeasti pöytäkuntani jäsen, eikä joku vakoilija. Vieraiden läsnäollessa vaikenen esityksestä kuin muuri. Tämän kaiken vannon korkeimman kunniani kautta.